Главни вести

Петровденска крводарителска акција

Црвен крст на Република Северна Македонија Општинска организација Прилеп во соработка со ИТМ ја реализираше традиционалната крводарителска акција...>>


Лична асистенција за лица со потешка и најтешка физичка попреченост и потполно слепи лица

Црвен крст на Република Северна Македонија Општинска организација Прилеп започна со нудење на услугата Лична асистенција за лица...>>


Одбележан 14 Јуни Светскиот ден на крводарителството

Црвен крст на Република Северна Македонија Општинска организација Прилеп со низа на активности го одбележа „14 Јуни –...>>


Врснички едукации за ХИВ

Волонтери од Клубот на млади при Црвен крст на Република Северна Македонија Општинска организација Прилеп обучени за врснички...>>


Работилница во природа

Во рамките на програмата Зелен волонтеризам членовите на Клубот на млади при Црвен крст на Република Северна Македонија...>>


< врати се назад