Контакт

Црвен крст на Р. Македонија – Општинска организација Центар, Клуб на млади

Адреса: бул. 11 Октомври 42а – Скопје, Република Македонија

Телефон: 00 389 02 311 5029

E-mаил: centar@redcross.org

    Вашето име (задолжително)

    Вашата Email адреса (задолжително)

    Предмет

    Вашата Порака (задолжително)

    captcha