Останати новости

ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА 8-ми МАРТ

Денес да шириме радост и добрина подарувајќи им цвеќе на прекрасните жени, баби, мајки во нашите животи. Да...>>


ОБУКА ЗА ПРВА ПОМОШ

Изминатиот викенд на 2-ри и 3-ти Март се одржа обука за прва помош за волонтетите од Клубот на...>>


Реализирана и третата ПХВ работилница

Во Црвен крст на Република Северна Македонија Општинска организација Прилеп реализирана е третата и последна ПХВ работилница во...>>


Хуманитарна продажба за празникот Валентајн и Св.Трифун

Клубот на млади при Црвен крст на Република Северна Македонија Општинска организација Прилеп и оваа година традиционално организираше...>>


Реализирана и втора ПХВ работилница

На 22.02.2024 година во просториите на Црвен крст на Република Северна Македонија Општинска организација Прилеп беше реализирана втората...>>


види ги сите