Qershor

Data

Aksion per dhurimin e gjakut

ОKKK

Koha e mbajtjes

Numri I pritur

Verejtje

01.06.

Здружение на граѓани (СДСМ)

Кр.Паланка

10-15

30-40

ОШ на СДСМ

01.06.

ХЕЦ Маврово

Гостивар

09-14

20-25

 

01.06.

ПС Кичево

Кичево

09-13

15-20

БХ

01.06.

Граѓанство

Ресен

10-14

20-25

Здравствен дом Ресен

02.06.

ПС Делчево

Делчево

09.30-13.30

20

БХ

02.06.

ПС Куманово

Куманово

09-14

30-40

БХ

02.06.

ПС АЛФИ

К.Вода

11-15

20-25

БХ

02.06.

Македонска пошта – дирекција

Центар

09-14

20-30

 

03.06.

Граѓанство Македонска Каменица

Делчево

09.30-13.30

25-30

Кино сала

03.06.

Граѓанство Сопиште

К.Вода

09-13

15-20

Општина Сопиште

03.06.

ЈП Комунална хигиена

Центар

08-14

40

БХ

04.06.

сабота

       

05.06.

недела

       

06.06.

ПС Крива Паланка

Кр.Паланка

09-14

20

БХ

07.06.

Вработени во Општина Гази Баба

Г.Баба

09-14

20-25

 

08.06.

АД Макпетрол

Центар

08-14

40

БХ

08.06.

Печатница Напредок

Тетово

08-14

15

 

08.06.

Граѓанство

Струмица

08-14

20

СТМ Струмица

09.06.

Граѓанство

Делчево

09.30-13.30

30-40

Црвен крст Делчево

09.06.

Граѓанство Нов Дојран

Гевгелија

11-15.30

20-30

ОУ Кочо Рацин

10.06.

МЗ Могила

Битола

11-15

20-25

 

11.06.

Повод 14 јуни

Битола

10-14

30

Бар чаршија

12.06.

Поречки средби

Мак.Брод

11-14

20-30

с.Белица

12.06.

Здружение на граѓани (СДСМ)

Штип

10-14

30-40

Општина Карбинци

13.06.

Вработени во Клинички центар

Центар

08-19

15-20

Во ИТМ

14.06.

Вработени во Детски градинки

Битола

10-12/12-14

15

 

14.06.

Здружение на граѓани (УЖ-ВМРО)

Кичево

09-13

20-25

Дом на култура

14.06.

Граѓанство Ранковце

Кр.Паланка

10-15

20-30

ППД Ранковце

14.06.

Граѓанство

Тетово

09-16

10-15

СТМ Тетово

15.06.

Граѓанство

Пробиштип

09-15

40

Црвен крст Пробиштип

15.06.

ПС Струмица

Струмица

08-13

20

БХ

15.06.

Трад. “Уметниците даруваат крв”

К.Вода

09-14

30

НА Танец

16.06.

Граѓанство Пирава

Валандово

17-20.30

20-25

ОУ Гоце Делчев Пирава

16.06.

ПС Кочани

Кочани

09-14

20

БХ

17.06.

Духовден

       

18.06.

сабота

       

19.06.

Граѓанство Мождивњак

Кр.Паланка

11-15

20-30

ПОУ Мождивњак 2 

20.06.

ПС Струга

Струга

10-14

15-20

БХ

20.06.

Граѓанство Пехчево

Берово

09.30-15

30-40

Здравствен Дом Пехчево

21.06.

Граѓанство

Радовиш

09-15

30

Црвен крст Радовиш

21.06.

Железничари Табановце

Куманово

10-14

20

Ж.С. Табановце

22.06.

Граѓанство

Струмица

08-14

20

СТМ Струмица

22.06.

Влеча на возови

К.Вода

09-13

20

 

22.06.

Граѓанство

Кр.Паланка

09-15

30-40

Општина Кр.Паланка

23.06.

АД ОКТА Рафинерија

Гази Баба

08-16

90-100

30 БХ

23.06.

Трад. Косте Волкановски

Неготино

09-15

60

Општина Неготино

23.06.

Министерство за транспорт и врски

Центар

09-14

20-30

 

24.06.

РЕК Рудник

Битола

08-13

70-80

 

24.06.

Граѓанство Демир Капија

Неготино

09-14

20

ОУ Д.А.Габерот

25.06.

Граѓанство МЗ Даме Груев

Карпош

10-14

20

Амбуланта Азура

26.06.

Коледарско друштво

Куманово

11-15

30-40

с.Кокино

27.06.

Граѓанство

Кратово

09-15

20-30

Општина Кратово

27.06.

ПЗУ Гинекомедикус

К.Вода

17-20

15

 

28.06.

Министерство за труд и социјална политика

Центар

09-14

20-30

БХ

28.06.

Граѓанство + спасители на вода

Охрид

09-13

20-30

СОУ Св.Климент Охридски

29.06.

Граѓанство

Виница

09-15

70-80

Црвен крст Виница

29.06.

Граѓанство

Ресен

09-13

20-30

Општина Ресен

29.06.

Граѓанство Босилово

Струмица

08-14

20-30

Општина Босилово

30.06.

Граѓанство

Кочани

08.30-15

30-40

Црвен крст Кочани

30.06.

ГТЦ Скопје

Центар

09-15

30-35

Куглана Мусандра

< kthehu mbrapa