Јуни

Датум

Крводарителски акции

ООЦК

Време на одржување

Очекуван број

Забелешки

01.06.петок

АД Пивара

Гази Баба

10-14

20

 

01.06.петок

Општина Сопиште + граѓанство

Кисела Вода

10-13

20

 

01.06.петок

ПЗУ Гинеко-медикус

Кисела Вода

17-20

15

 

02.06.сабота

 

 

 

 

 

03.06.недела

 

 

 

 

 

04.06.понеделник

ПС Крива Паланка

Крива Паланка

09-13

20

 

04.06.понеделник

Граѓанство Нов Дојран

Гевгелија

12-16

20-30

ОУ Кочо Рацин

05.06.вторник

ЈП Куманово паркинг

Куманово

10-14

20

 

05.06.вторник

Враб. во Завод Кочо Рацин

Битола

10.30-12.30

10-15

 

05.06.вторник

Враб. во Општина Гази Баба

Гази Баба

10-14

30

Општина Гази Баба

06.06.среда

Граѓанство

Ресен

10-13

20-25

Здравствен Дом

06.06.среда

Граѓанство 

Струмица

09-13

15-20

СТМ Струмица

06.06.среда

МЖ – Велес

Велес

10-14

20-25

 

06.06.среда

Граѓанство Конче

Радовиш

10-14

20

Општина Конче

07.06.четврток

ПС Делчево

Делчево

10-13

20

 

07.06.четврток

Тутунски комбинат

Прилеп

09-12

15

СТМ Прилеп

07.06.четврток

ЈП Комунална хигиена

Центар

08-14

40

 

07.06.четврток

Граѓанство

Тетово

09-13

20

СТМ Тетово

08.06.петок

Граѓанство Пирава

Валандово

16-20

25-30

ОУ Гоце Делчев Пирава

08.06.петок

МЗ Могила

Битола

10-14

20-25

 

08.06.петок

ЕПОИ АЛФИ

Кисела Вода

10-14

20-25

 

09.06.сабота

Поречки средби

Мак.Брод

11-15

20-25

 

10.06.недела

 

 

 

 

 

11.06.понеделник

Вработени во ИТМ и Кл.центар

Центар

08-15

10-15

ИТМ

11.06.понеделник

VII-Трад.крводарителска акција “Уметниците даруваат крв”

Кисела Вода

10-14

30

НА Танец 

12.06.вторник

Граѓанство 

Крива Паланка

10-14

30-35

Црвен крст Кр.Паланка

12.06.вторник

Граѓанство

Радовиш

09-14

25-30

Црвен крст Радовиш

12.06.вторник

Македонска пошта – дирекција

Центар

10-14

20-25

 

13.06.среда

Граѓанство

Пробиштип

09-14

30-40

Дом на култура

13.06.среда

Граѓанство

Струмица

09-13

15

СТМ Струмица

13.06.среда

Граѓанство + ПС Берово

Берово

09.30-14

30-40

 

14.06.четврток

Трад. 14 јуни

Битола

11-15

30-40

Широк сокак – Чаршија

14.06.четврток

Железничари Табановце

Куманово

10-14

20

Ж.С. Табановце

14.06.четврток

Здружение на граѓани

Центар

11-15

20-30

Асоцијација на крводар.

14.06.четврток

Општина Кочани

Кочани

10-14

20-25

 

15.06.петок

Рамазан Бајрам, прв ден

 

 

 

 

16.06.сабота

 

 

 

 

 

17.06.недела

 

 

 

 

 

18.06.понеделник

УЗ Славе Петков

Велес

12-16

20-30

 

19.06.вторник

ПС Кочани

Кочани

09-13

15-20

 

19.06.вторник

МЗ Панде Кајзеро 2

Битола

17-20

25-30

 

19.06.вторник

Граѓанство Ранковце

Крива Паланка

11-14

20

ППЕ Ранковце

20.06.среда

ПС Струмица

Струмица

09-13

20

 

20.06.среда

Влеча на возови

Кисела Вода

09-12

20-30

 

20.06.среда

Славјански Универзитет

Битола

10-13

10-15

 

20.06.среда

ЈКП Дервен

Велес

08.30-12

20

 

21.06.четврток

АД ОКТА Рафинерија

Гази Баба

08-16

100-110

 

21.06.четврток

Трад. Косте Волкановски + ПС

Неготино

09-15

60

Општина Неготино

22.06.петок

РЕК Рудник

Битола

08-13

60-70

 

22.06.петок

Граѓанство Демир Капија

Неготино

10-14

15-20

ОУ Д.А.Габерот

23.06.сабота

ПЗУ АЗУРА + МЗ Даме Груев

Карпош

10-15

20-25

 

23.06.сабота

Охридска банка + Лајонс клуб

Куманово

11-15

30

Ресторан Грација

24.06.недела

Граѓанство Карбинци

Штип

11-14

20

Општина Карбинци

25.06.понеделник

Граѓанство 

Кратово

09-14

20-30

Општина Кратово

25.06.понеделник

СГС Обезбедување

Битола

09-13

20

 

26.06.вторник

Мин. за земјоделство, шумарство и водостопанство

Центар

09-13

30

 

26.06.вторник

Граѓанство + спасители на вода

Охрид

09-13

20-30

СОУ Св.Климент Охрид.

27.06.среда

Граѓанство 

Виница

09-15

70-80

Црвен крст Виница

27.06.среда

Граѓанство

Ресен

10-13

20

Општина Ресен

27.06.среда

Граѓанство Ново Село

Струмица

09.30-14

20-30

Општина Ново Село

28.06.четврток

ПС Куманово

Куманово

09-14

50-60

 

28.06.четврток

Граѓанство 

Кочани

09-14

30

Црвен крст Кочани

28.06.четврток

ПС Струга

Струга

10-14

15-20

 

28.06.четврток

Здруж.на граѓани Следбеници на Тодор Александров

Битола

16-19

20

Дом на култура

29.06.петок

ГТЦ

Центар

09-15

30-35

Куглана Мусандра

29.06.петок

Граѓанство 

Кавадарци

10-14

20-30

Црвен крст  Кавадарци

30.06.сабота

 

 

 

 

 

 

 

< врати се назад