јули 5, 2024

Лична асистенција за лица со потешка и најтешка физичка попреченост и потполно слепи лица

Црвен крст на Република Северна Македонија Општинска организација Прилеп започна со нудење на услугата Лична асистенција за лица со потешка и најтешка физичка попреченост и потполно слепи лица.

< врати се назад