Јануари

Датум

Крводарителски акции

ООЦК

Време на одржување

Очекуван број

Забелешки

01.01.понеделник

Празник Нова Година

 

 

 

 

02.01.вторник

Вработени во ИТМ и Кл.центар

Центар

09-15

15

ИТМ

03.01.среда

Граѓанство

Св.Николе

08.30-15.30

110-130

Дом на култура

03.01.среда

Граѓанство (со покани)

Струга

10-14

10-20

Завод за нефрологија

04.01.четврток

Граѓанство

Св.Николе

08.30-15.30

110-120

Дом на култура

04.01.четврток

Вработени во Клиничка болница

Штип

09-14

15

СТМ Штип

05.01.петок

МЗ Боговиње

Тетово

10-14

15-20

ОУ Абдил Фрашери

06.01.сабота

Празник Бадник, ден пред Божиќ

 

 

 

 

07.01.недела

Празник Божиќ

 

 

 

 

08.01.понеделник

Неработен ден

 

 

 

 

09.01.вторник

ПС НФОО

Центар

09-13

10-15

 

09.01.вторник

Граѓанство

Радовиш

09.30-14

30-35

Црвен крст Радовиш

10.01.среда

Граѓанство

Дебар

10-14

20

Црвен крст Дебар

10.01.среда

Центар – обука на кадри на МВР 

Гази Баба

09-15

100-120

Идризово

10.01.среда

Враб. во Општина Струмица

Струмица

09-13

20

СТМ Струмица

10.01.среда

Граѓанство

Велес

09-14

60-80

Нов театар

11.01.четврток

Центар – обука на кадри на МВР 

Гази Баба

09-15

100-120

Идризово

11.01.четврток

ПО Петровец,ГК Аеродром,Мак.пат

Г.Баба

10-13

15

 

11.01.четврток

Вработени во Клиничка болница

Битола

09-14

15

СТМ Битола

11.01.четврток

Граѓанство

Делчево

09.30-13.30

40

Црвен крст Делчево

12.01.петок

Центар – обука на кадри на МВР

Гази Баба

09-15

100-120

Идризово

12.01.петок

Граѓанство Зелениково

Кисела Вода

16-20.30

30-40

ОУ Марко Цепенков

12.01.петок

Рудник Бучим

Радовиш

09.30-15

30-40

 

13.01.сабота

Граѓанство Петралица

Крива Паланка

10-14

20-25

Пошта

14.01.недела

 

 

 

 

 

15.01.понеделник

СВР Скопје + ПС Аеродром

Кисела Вода

09-13

20

 

15.01.понеделник

Кроација осигурување

Центар

10-13

20

 

16.01.вторник

ЈП Дрисла

Кисела Вода

09.30-13.30

20-30

 

16.01.вторник

Рибарско друштво МАК-ДАМ

Куманово

10-14

20-30

 

17.01.среда

МВР седиште

Центар

09-14

35-40

 

17.01.среда

Граѓанство

Валандово

09.30-14

30

Дом на култура

17.01.среда

Граѓанство

Струмица

09-13

15

СТМ Струмица

17.01.среда

Граѓанство 

Пробиштип

09-14

30-40

Дом на култура

17.01.среда

АРМ Штип

Штип

09-14

60-70

Касарна Јане Сандански

18.01.четврток

МЗ с. Драчево

Кисела Вода

17-20

20-25

ОУ Климент Охридски

18.01.четврток

Враб.Општ.Кр.Паланка и граѓ.

Крива Паланка

09-14

40-50

Општина Крива Паланка

18.01.четврток

ХЕЦ Маврово

Гостивар

10-14

20-25

 

19.01.петок

Празник Богојавление

 

 

 

 

19.01.петок

Традиционална Богојавление

Охрид

08-15

80-90

Студ.дом Никола Карев

19.01.петок

Трад. Храм Св.Димитрија

Битола

10-13

20-25

Храм. Св.Димитрија

20.01.сабота

Граѓанство Вратница

Тетово

10-13

15

 

21.01.недела

 

 

 

 

 

22.01.понеделник

ПС Карпош + ПС Ѓорче Петров

Карпош

09-13

15-20

 

22.01.понеделник

Граѓанство

Берово

10-15

30-35

 

23.01.вторник

РЕК Термо

Битола

08-13

60-70

 

23.01.вторник

АД Факом

Гази Баба

08-12

20

 

24.01.среда

Граѓанство Чашка

Велес

10-14

30-40

Општина Чашка

24.01.среда

Граѓанство

Струмица

09-13

15-20

СТМ Струмица

25.01.четврток

Трад. Тоше Проески

Крушево

09-16

85-95

Спомен куќа

25.01.четврток

Трад. Тоше Фан Клуб Форум

Скопје

09-17

300-400

Дом на АРМ

25.01.четврток

Конфекција Кофи-Ангел

Прилеп

08-14

40-50

 

25.01.четврток

Граѓанство

Кочани

09-14

30-35

Црвен крст Кочани

26.01.петок

ЈСП Ѓорче Петров

Карпош

09-14

30-35

 

26.01.петок

Коледари

Куманово

12-16

30

Коледарски клуб

26.01.петок

ЈСП Автокоманда

Гази Баба

08-14

60-70

 

27.01.сабота

Граѓанство Брвеница

Тетово

10-14

20-30

Општина Брвеница

27.01.сабота

Фитнес клуб

Центар

11-15

20

Кај ОУ Кочо Рацин

28.01.недела

 

 

 

 

 

29.01.понеделник

Граѓанство + (Баргала/Мартина)

Штип

09-15

40-50

СТМ Штип

29.01.понеделник

Граѓанство

Кратово

09-14

30

Општина Кратово

30.01.вторник

Граѓанство

Кавадарци

09-14

25

Општина Кавадарци

30.01.вторник

ПС Гостивар

Гостивар

09-14

40-50

 

31.01.среда

Трад. МЗ УСЈЕ

Кисела Вода

10-15

30-35

Црква Св.Атанас

31.01.среда

Граѓанство

Ресен

11-14

20

Здравствен Дом Ресен

31.01.среда

Граѓанство

Виница

09-15

80-90

Црвен крст Виница

 

 

< врати се назад