Октомври

Датум

Крводарителски акции

ООЦК

Време на одржување

Очекуван број

Забелешки

01.10.понеделник

СУГС Јосип Броз Тито

Центар

08.30-13

40-50

 

01.10.понеделник

Здруж. на граѓани Алијанса

Кичево

10-13

15

 

02.10.вторник

Граѓанство 

Свети Николе

08.30-15.30

110-130

Дом на култура

02.10.вторник

СОУ Кирил и Пејчиновиќ

Тетово

09-14

30-40

Централен објект

02.10.вторник

СОУ Ѓорги Наумов

Битола

09-12

20

 

03.10.среда

Граѓанство 

Свети Николе

08.30-15.30

110-130

Дом на култура

03.10.среда

Фак.за бизнис,туризам и логист.

Гази Баба

10-14

30

СУГС 8-ми Септември

03.10.среда

СОУ Кирил и Пејчиновиќ

Тетово

09-14

30-40

Старо Музичко училиште

03.10.среда

СОУ Наум Наумовски Борче

Пробиштип

09-12

20

 

04.10.четврток

ПС Делчево

Делчево

10-13

20

 

04.10.четврток

СОУ Јосип Броз Тито

Битола

09-12

20

 

04.10.четврток

СОУ Св.Кирил и Методиј

Охрид

08.30-12

20-25

СТМ Охрид

04.10.четврток

СОУ Орде Чопела

Прилеп

08.30-12

30

СТМ Прилеп

04.10.четврток

СУГС Боро Петрушевски

Гази Баба

09.30-14

40-50

 

04.10.четврток

СУГС Владо Тасевски

Кисела Вода

08.30-13.30

50-60

 

05.10.петок

АД Пивара

Гази Баба

09.30-13

20-25

 

05.10.петок

СОУ 7-ми Март

Тетово

08.30-11

10

 

05.10.петок

Месна индустрија КАРНЕМ

Гостивар

10.30-14

20

 

05.10.петок

Граѓанство Мак.Каменица

Делчево

09.30-13.30

20-25

СОУ Методи М.Брицо

06.10.сабота

 

 

 

 

 

07.10.недела

 

 

 

 

 

08.10.понеделник

ЕПОИ АЛФИ

Кисела Вода

11-15

20-25

 

08.10.понеделник

Центар за управување со кризи

Кичево

10-13

15

 

09.10.вторник

АРМ Куманово

Куманово

09-14

70-80

Касарна Боро Менков

09.10.вторник

АЏИБАДЕМ СИСТИНА

Карпош

08.30-16

50-60

 

09.10.вторник

СОУ Нико Нестор/Ибраим Темо

Струга

10-15

30-35

 

10.10.среда

СОУ Коле Неделковски

Велес

09.30-13

30-40

 

10.10.среда

Трад. 11 Октомври

Прилеп

10-15

40-50

 

10.10.среда

АРМ Прилеп

Прилеп

09-14

40-50

Касарна Мирче Ацев

10.10.среда

ПСУ Јахја Кемал

Струмица

10-13

20

 

11.10.четврток

Празник 11 Октомври

 

 

 

 

12.10.петок

СОУ Јане Сандански

Битола

08.30-12

20

 

12.10.петок

СУГС Арсени Јовков

Чаир

08.30-13

30

 

12.10.петок

Здруж. на граѓани Коледари

Куманово

12-16

30

Ресторан Визијана

12.10.петок

Раде Кончар

Кисела Вода

12-15

10-15

Центар за дарување крв

13.10.сабота

 

 

 

 

 

14.10.недела

 

 

 

 

 

15.10.понеделник

СУГС Раде Јовчевски Корчагин

Центар

08.30-13

30-40

 

15.10.понеделник

СОЕУ 8-ми Септември

Тетово

09-13

20-30

 

16.10.вторник

СУГС Панче Караѓозов

Центар

09-13

30-40

ИТМ

16.10.вторник

СОУ Ѓорги Наумов

Битола

08.30-12

20

 

16.10.вторник

Граѓанство

Крива Паланка

10-14

30-40

Општина Кр.Паланка

17.10.среда

СУГС Панче Караѓозов

Центар

09-13

30-40

ИТМ

17.10.среда

СОУ Димитар Чуповски

Велес

09-13

30-40

 

17.10.среда

Граѓанство

Валандово

09.30-13.30

30-35

Дом на култура

17.10.среда

Влеча на возови

Кисела Вода

09-12

20-30

 

17.10.среда

СОУ Таки Даскало

Битола

09-12

20-30

 

17.10.среда

СОУ Тодор Скаловски Тетоец

Тетово

10-12

10

Музичко училиште

18.10.четврток

ПС Куманово

Куманово

09-14

40-45

 

18.10.четврток

ЈП Комунална хигиена

Центар

09.30-14

30-40

 

18.10.четврток

Фондација Казино Аполонија

Гевгелија

12-17

40

 

18.10.четврток

Враб. во Завод Кочо Рацин

Битола

11-13.30

10-15

 

19.10.петок

СОУ Крсте Петков Мисирков

Демир Хисар

08.30-12

20

 

19.10.петок

КБ – Прво пензиско друштво

Центар

09.30-13

20

Центар за дарување крв

19.10.петок

СУГС Кочо Рацин

Карпош

11-14

15

 

20.10.сабота

Трад.VIII Моторџиска акција

Центар

09.30-14

20-30

Центар за дарување крв

21.10.недела

 

 

 

 

 

22.10.понеделник

МЗ Расадник 

Кисела Вода

17-20

20

 

22.10.понеделник

Здружение на граѓани ВМРО

Крива Паланка

10-15

30-40

Центар за култура

23.10.вторник

Ден на Македонска Рев.борба

 

 

 

 

24.10.среда

Факултети при УГД Штип

Штип

09-15

40-50

Кампус 2

24.10.среда

Фак. за земјодел. науки и храна

Гази Баба

09-14

30-40

 

24.10.среда

СОУ Јовче Тесличков

Велес

09.30-13

25-30

 

24.10.среда

ПС Струмица

Струмица

09-13

20

 

24.10.среда

ПС Струга

Струга

10-14

15-20

 

25.10.четврток

СОУ Коле Нехтенин

Штип

09-13

20-30

 

25.10.четврток

СОУ Ристе Ристески Ричко

Прилеп

08.30-12

25

СТМ Прилеп

25.10.четврток

АД ОКТА Рафинерија

Гази Баба

08-15

100

 

25.10.четврток

СОУ Наце Буѓони

Куманово

09-12

15

СТМ Куманово

25.10.четврток

СОУ Моша Пијаде

Тетово

10-14

20-30

 

26.10.петок

Алијанс Уан Тутунски работн.

Кавадарци

09-15

50

 

26.10.петок

ЈСП Ѓорче Петров

Карпош

09-14

30-35

 

26.10.петок

ЈСП Автокоманда

Гази Баба

08-14

60-70

 

27.10.сабота

 

 

 

 

 

28.10.недела

 

 

 

 

 

29.10.понеделник

СУГС Ѓорги Димитров

Карпош

08.30-13

30-40

 

29.10.понеделник

Агенција за храна и ветерина

Центар

10-13

20-25

 

29.10.понеделник

Граѓанство

Кратово

09-14

30-35

Општина Кратово

30.10.вторник

ЈП Стрежево

Битола

11-14.30

20

 

30.10.вторник

Граѓанство

Берово

09.30-14

40

Општина Берово

30.10.вторник

СОУ Никола Штејн

Тетово

09-12

20-30

 

30.10.вторник

СУГС Браќа Миладиновци

Кисела Вода

09-12

15

 

31.10.среда

Граѓанство + СОУ Ванчо Прке

Виница

09-15

90-100

Црвен крст Виница

31.10.среда

СОУ Гоце Стојчевски

Тетово

10-12

15

 

31.10.среда

Граѓанство Ново Село

Струмица

09.30-14

20-25

Општина Ново Село

31.10.среда

СУГС Здравко Цветковски

Карпош

08.30-13

30-40

 

31.10.среда

СОУ Цар Самоил

Ресен

09-12

15-20

 

 

 

< врати се назад