Мај

Датум

Крводарителски акции

ООЦК

Време на одржување

Очекуван број

Забелешки

01.05.вторник

Празник 1 Мај – Ден на трудот

 

 

 

 

02.05.среда

ЈП Стрежево

Битола

11-14

20-25

 

02.05.среда

МОК + спортисти

Кисела Вода

11-14

15-20

ТЦ Скопјанка

02.05.среда

СОУ Димитар Влахов

Струмица

09-13

30

 

02.05.среда

Свислион Агроплод

Ресен

11-14

20

 

02.05.среда

СОУ Ѓорче Петров

Крива Паланка

09-14

50-60

 

03.05.четврток

АД Алкалоид Лафома

Карпош

09.30-14

30-40

 

03.05.четврток

АРМ Петровец

Г.Баба

09-13

30-40

Касарна Страшо Пинџур

03.05.четврток

Граѓанство

Делчево

09.30-13.30

50

Црвен крст Делчево

03.05.четврток

Единица за специјални задачи

Центар

09-14

30

Касарна Илинден 

03.05.четврток

СОУ Мирче Ацев

Прилеп

08-12

30

СТМ Прилеп

03.05.четврток

Висока Медицинска школа 

Битола

10-14

20

 

04.05.петок

СОУ Наим Фрашери с.Неготино

Гостивар

12-15

20

Општина Врапчиште

04.05.петок

Градежен и Архитектура

Центар

10-14

20

 

04.05.петок

Општина Петровец

Г.Баба

10-14

30

 

04.05.петок

Граѓанство Мак.Каменица

Делчево

09.30-13.30

20

СОУ Методи М.Брицо

05.05.сабота

Граѓанство Радишани

Чаир

11-15

40

ОУ Ацо Шопов

06.05.недела

 

 

 

 

 

07.05.понеделник

ПС НФОО

Центар

10-13

15

 

07.05.понеделник

Факултети на ДУТ

Тетово

10-14

15-20

 

07.05.понеделник

СОУ Ѓорги Наумов

Битола

09-12

15-20

 

08.05.вторник

Факултет за туризам и угостит.

Охрид

10-14

20-30

 

08.05.вторник

Граѓанство

Крива Паланка

09-14

40-50

Црвен крст Кр.Паланка

08.05.вторник

Факултети на ДУТ

Тетово

10-14

15-20

 

08.05.вторник

Граѓанство + студенти

Радовиш

10-14

30-35

Електро фак. УГД

09.05.среда

МВР – седиште

Центар

09-14

40-45

 

09.05.среда

Факултети при УГД Струмица

Струмица

10-14

20

 

09.05.среда

Фустеларко Борец

Битола

11.30-15

20

 

10.05.четврток

Економски факултет

Прилеп

10-13

20-25

 

10.05.четврток

Славјански Универзитет

Битола

10-13

15

 

10.05.четврток

АД Алкалоид

Гази Баба

08.30-15

50-60

 

10.05.четврток

Рудник Бучим

Радовиш

09.30-15

30-40

 

11.05.петок

Општина Кисела Вода

Кисела Вода

11-15

30

 

11.05.петок

АД Факом

Гази Баба

08-12

20-25

 

11.05.петок

Граѓанство Зелениково

Кисела Вода

17-20.30

30

ОУ Марко Цепенков

12.05.сабота

 

 

 

 

 

13.05.недела

 

 

 

 

 

14.05.понеделник

Агенција за електронски ком.

Центар

12-16

20-30

 

14.05.понеделник

ПМФ + Хемија

Гази Баба

10-13

15

 

15.05.вторник

ОУ Крсте Мисирков

Куманово

13-17

30-40

 

15.05.вторник

Славјански Универзитет

Св.Николе

10-14

20-30

 

15.05.вторник

Арчелор Митал

Гази Баба

10-14

20

 

15.05.вторник

Фондација Казино Аполонија

Гевгелија

11-16

40

 

16.05.среда

Биотехнички и ФИКТ

Битола

10-14

20

 

16.05.среда

Граѓанство

Валандово

10-14

30-35

Дом на култура

16.05.среда

Граѓанство

Пробиштип

09-14

30-40

Дом на култура

16.05.среда

Враб. во Општина Струмица

Струмица

09.30-14

20-30

 

16.05.среда

Филозофски и Филолошки фак.

Центар

10-14

20-30

 

17.05.четврток

АРМ Кичево

Кичево

09-13

40-50

Касарна Чеде Ф.Даме

17.05.четврток

Граѓанство Чашка

Велес

10-15

30-40

Општина Чашка

17.05.четврток

Планинар.друшт. АНТИГОНЕА 

Неготино

10-14

20-30

ПЗУ ГАЛ-МЕДИКУС

17.05.четврток

Граѓанство 

Берово

09.30-14

40

Општина Берово

17.05.четврток

Факултети при УГД Штип

Штип

10-15

30-40

Кампус 2

18.05.петок

Граѓанство 

Демир Хисар

08.30-13

30-40

Дом на култура

18.05.петок

Граѓанство + ФЕНИ Индустри

Кавадарци

09-15

50-60

Општина Кавадарци

18.05.петок

Граѓанство

Крушево

09-14

40-50

Здравствен Дом

19.05.сабота

 

 

 

 

 

20.05.недела

Трад. Гордана Стојковска

Тетово

10-15

40

Општина Брвеница

21.05.понеделник

ПС Карпош + ПС Ѓорче Петров

Карпош

09-13

20

 

21.05.понеделник

Враб. во ППЕ + граѓанство

Крива Паланка

10-14

30

 

22.05.вторник

ЈП Дрисла

Кисела Вода

10-14

20-30

 

22.05.вторник

АД Тутунска банка

Центар

08.30-13

40

 

22.05.вторник

Факултети на УЈИЕ

Тетово

10-13

15

 

22.05.вторник

ПСУ Јахја Кемал

Гостивар

10-14

15-20

 

23.05.среда

Факултети на УЈИЕ

Тетово

10-13

15

 

23.05.среда

Електро и Машински факултет

Карпош

10-15

40-60

Спорт. сала Машински

23.05.среда

Традиц. со Здруж. на граѓани

Чаир

10-16

50

Чифте Амам

23.05.среда

ПИОМ

Кисела Вода

09-14

40

 

24.05.четврток

Празник Св.Кирил и Методиј

 

 

 

 

25.05.петок

Духовден, петок пред Духовд.

 

 

 

 

26.05.сабота

 

 

 

 

 

27.05.недела

Граѓанство Старо Нагоричане + Здруж. на граѓани Коледари

Куманово

11-15

30-40

с. Кокино

28.05.понеделник

Граѓанство

Охрид

10-14

25-35

Дом на култура Г.П.

28.05.понеделник

Граѓанство

Кратово

09-14

30-35

Општина Кратово

29.05.вторник

ХЕЦ Маврово

Гостивар

10-14

20-30

 

29.05.вторник

МЕПСО

Центар

10-14

20-30

 

29.05.вторник

ПС Кичево

Кичево

09-13

15

 

30.05.среда

ПС Гостивар

Гостивар

09-15

40-50

 

30.05.среда

Граѓанство

Виница

09-15

80-90

Црвен крст Виница

30.05.среда

АРМ Петровец

Гази Баба

09-13

30

Касарна Страшо Пинџур

31.05.четврток

Славјански универзитет

Св.Николе

10-14

20

 

31.05.четврток

Катастар

Центар

10-14

10-15

Центар за дарување

31.05.четврток

МЗ Усје

Кисела Вода

16.30-20.30

25-30

Црква Св. Атанас

31.05.четврток

Граѓанство

Кочани

09-14

30

Црвен крст Кочани

 

 

< врати се назад