Декември

Датум

Крводарителски акции

ООЦК

Време на одржување

Очекуван број

Забелешки

01.12.сабота

Граѓанство Радишани

Чаир

11-15

40

ОУ Ацо Шопов

02.12.недела

 

 

 

 

 

03.12.понеделник

ПС Кисела Вода/ПС БПС

Кисела Вода

09-13

15-20

 

03.12.понеделник

АД Макпетрол

Центар

08.30-14

40-50

 

04.12.вторник

Фустеларко Борец

Битола

12-15.30

15-20

 

04.12.вторник

ЈКП Водовод

Кочани

08-12

20

 

04.12.вторник

Навивачка група Лозари

Кавадарци

10-14

30-40

 

05.12.среда

КУД Таше Милошевски

Ресен

10-13

20

 

05.12.среда

Општина Центар

Центар

10-14

20

 

05.12.среда

Граѓанство

Радовиш

09.30-14

30-35

Црвен крст Радовиш

06.12.четврток

СОУ Гоце Делчев

Куманово

08.30-14

70-80

 

06.12.четврток

Граѓанство

Делчево

09.30-13.30

40

Црвен крст Делчево

06.12.четврток

ПС Битола

Битола

09-13

30-40

 

07.12.петок

Здружение на граѓани СДСМ

Кр.Паланка

10-15

40-50

 

07.12.петок

Граѓанство Мак.каменица

Делчево

09.30-13.30

25

СОУ Методи.М.Брицо

08.12.сабота

Празник Св.Климент Охрид.

 

 

 

 

09.12.недела

 

 

 

 

 

10.12.понеделник

Економски и Правен факултет

Центар

10-14

20-30

 

10.12.понеделник

ПС Тетово

Тетово

09-13

15

 

11.12.вторник

МЗ Панде Кајзеро 2

Битола

17-20

25

 

11.12.вторник

Македонска пошта – дирекција

Центар

10-14

20-30

 

11.12.вторник

ОУ Блаже Коневски

Велес

11-15

20-30

 

12.12.среда

Градежен и Архитектура

Центар

10-13

15-20

 

12.12.среда

Ден на НСО (одбрана) 

Чаир

09-15

100-120

Касарна Илинден

12.12.среда

Фак. за туризам и угостителство

Охрид

10-14

20-30

 

13.12.четврток

СОУ Славчо Стојменски

Штип

09-16

60-70

Трад.Јани Димитриев

13.12.четврток

Здружение на граѓани

Битола

09-14

40-50

ОШ на СДСМ Битола

13.12.четврток

ЈП Водовод

Куманово

09-13

20-30

 

14.12.петок

Граѓанство

Ресен

10-14

20

Црвен крст Ресен

14.12.петок

ОУ 25 Мај + граѓанство

Гази Баба

13-16

20

ОУ 25 Мај с.Сингелиќ

14.12.петок

Општина Градско

Велес

10-14

30

Општина Градско

15.12.сабота

 

 

 

 

 

16.12.недела

 

 

 

 

 

17.12.понеделник

Граѓанство

Струга

10-13

20

Завод за нефрологија

17.12.понеделник

Граѓанство Пехчево

Берово

09.30-14

30

Здравствен Дом Пехчево

18.12.вторник

СОУ Сергеј Михајлов

Штип

09-12

15-20

Музичко училиште

18.12.вторник

ЈП Куманово паркинг

Куманово

10-14

20-30

 

19.12.среда

ПИОМ

Кисела Вода

09-14

30-40

 

19.12.среда

Граѓанство

Пробиштип

09.30-14

30-40

Дом на култура

19.12.среда

Граѓанство

Струмица

09-13

20

СТМ Струмица

19.12.среда

ФОН Универзитет

Гази Баба

10-13

15

 

20.12.четврток

Граѓанство 

Штип

10-14

30

Црвен крст Штип

20.12.четврток

Граѓанство + ПС Неготино

Неготино

09-15

50-60

Црвен крст Неготино 

20.12.четврток

Младински совет – Општина

Гостивар

10-14

20-25

 

21.12.петок

ПС Гази Баба + Ед.служ.кучиња

Гази Баба

10-14

15-20

 

21.12.петок

ЈП Водовод и канализација

Чаир

08-13

40

 

21.12.петок

Граѓанство Демир Капија

Неготино

09.30-13

20

ОУ Д.А.Габерот

21.12.петок

Граѓанство

Дебар

10-13

20

Црвен крст Дебар

22.12.сабота

Граѓанство Могила

Битола

10-13

20

Општина Могила

23.12.недела

 

 

 

 

 

24.12.понеделник

Граѓанство

Кратово

09.30-14

30

Општина Кратово

25.12.вторник

Граѓанство + ФЕНИ Индустри

Кавадарци

09-15

60-70

Општина Кавадарци

25.12.вторник

ЈП Водовод

Гостивар

10-13

15

 

26.12.среда

Граѓанство

Крива Паланка

09.30-14

50

Општина Кр.Паланка

26.12.среда

МЕПСО

Центар

10-14

20-30

 

26.12.среда

Граѓанство

Виница

09-15

100-120

Црвен крст Виница

26.12.среда

Новогодишна крводарител.акц.

Струмица

09-14

20-30

СТМ Струмица

27.12.четврток

Граѓанство

Кочани

09.30-14

30-40

Црвен крст Кочани

27.12.четврток

РЕК Осломеј

Кичево

09-15

40-50

 

27.12.четврток

Граѓанство

Берово

09.30-14

30-40

Општина Берово

28.12.петок

РЕК Рудник

Битола

08-12

60-70

 

28.12.петок

Граѓанство

Демир Хисар

08.30-13

30

Психијатриска болница

28.12.петок

Граѓанство

Мак. Брод

09-15

50-60

Здравствен дом

28.12.петок

Враб. во Општинска администр.

Тетово

10-12

15

 

29.12.сабота

 

 

 

 

 

30.12.недела

 

 

 

 

 

31.12.понеделник

 

 

 

 

 

 

 

< врати се назад